BemutatkozásISO 9001 Tanúsítvány.

Társaságunk 1993. januárban kezdte működését.

Tevékenységünk objektumok komplex biztonságtechnikai rendszereinek tervezése, kivitelezése és karbantartása.

A biztonságtechnikai tevékenységünk teljeskörűségét jelzi, hogy a behatolás jelző rendszereken, elektronikus beléptető rendszereken, videokamerás megfigyelőrendszereken, beépített tűzjelző rendszereken túl mára már integrált felügyeleti megoldásokat is szolgáltatunk megrendelőink igényei szerint.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT dinamikus fejlődéssel és stabil piaci részvétellel működik.

Társaságunk jelenleg már több, mint 3200 rendszert működtet – több, mint 120 000 érzékelő - jelző eszköz használatával.

Az egyedi, ügyfélközpontú szolgáltatási minőségre törekvés mellett a munkadíjaink a szakmai standardok figyelembe vételével versenyképes árkategóriába sorolhatók.

Társaságunk minőségi, korrekt munkavégzését jól felkészült mérnöki és szakmai csapat segíti.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT -nél 2000. évtől folyamatosan az SGS Hungária Kft által auditált ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer működik.

A cég alapelve: megbízható minőségű anyagok alkalmazása és a szakmai alapokon nyugvó munkavégzés.

A referencialista, az egyre bővülő partnerek száma jelzi, hogy a
CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT.
megbízható partnere megrendelőinek!

Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk.

„Célunk az európai minőség megteremtése és fenntartása, megrendelőink igényeinek színvonalas kielégítése a dél-alföldi régió biztonságtechnikai piacán.”

E mottónk érvényesítése vezérel bennünket a vállalkozás 1993. évi elindítása óta. A két fős vagyonvédelmi kisvállalkozásunk mára – büszkén állíthatjuk – a térség egyik piacvezető biztonságtechnikai vállalatává nőtte ki magát. Stabil piaci részesedésünk mindenek előtt a kifogástalan minőségű szolgáltatásokra törekvésünknek, és versenyképes árainknak köszönhető.

Meggyőződésünk, hogy a tevékenységünk – az alkalmazott magas szintű technika és szolgáltatás révén – jelentős szerepet játszik az ügyfélkörünket érintő bűnmegelőzésben. Tevékenységünk minden területét érintően elmondhatjuk: a szigorú követelményeknek megfelelő termékek és eszközök alkalmazása vezetett oda, hogy cégünk mind erkölcsi, mind gazdasági pozícióit folyamatosan erősítette és erősíti.

AAA Tanúsítvány

Bisnode AAA Tanúsítvány.

CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft a legmegbízhatóbb cégek között

A CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft idén elnyerte a Bisnode „AAA” tanúsítványt, mellyel Magyarországon a cégek csupán 0,63%-a rendelkezik.Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése óriási elismerése a munkánknak.

Miért fontos ez a tanúsítvány?

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a CARLO QUALITY Kft pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást, és a cég demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is, a róla megjelenő sajtóhíreket, sőt azt is, hogy a cég milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából olyan magyar cégek közé tartozunk, mint a BorsodChem, a Legrand Zrt és a Beta-Transz Plusz Kft.

Vevőink számára pedig mindez garancia, hogy ha a CARLO QUALITY Kft szolgáltatásait választják, akkor amellett, hogy kiváló minőséget kapnak, egy hosszútávra tervező, az üzleti fair play szabályait betartó vállalkozással kerülnek kapcsolatba.AAA

GalériaPartnereink